NYHEDER
Nyhed

ÅRETS ILDSJÆL 2014!

Billede
maj 9, 2014
af Morten Alfred Høirup

“Morten Alfred brænder for folkemusik og de musikere, der udøver den. Og han arbejder utrætteligt for at få budskabet om, hvad folkemusikken i Danmark er i stand til – udbredt i hele verden. Derfor skal han have denne pris.”

Sådan lød ordene bl.a. da jeg modtog Dansk Musiker Forbunds Københavnsafdelings pris som Årets Ildsjæl 2014 for nyligt. Med prisen fulgte en check på 15.000 kr.

Det er jo altid dejligt når nogen lægger mærke til det man render rundt og laver, men at få en pris af sine kollegaer er jo bare fantastisk, og det får mig til at føle mig aldeles ydmyg. Tak for prisen, jeg skal gøre mit bedste for fortsat at leve op til den.

Lige nu er jeg jo mest optaget af arbejdet som redaktør for Radio Folk, den nye internet radiostation som ROSA (Dansk Rock Samråd) har startet på adressen www.radiofolk.dk. Her kan man lytte til dansk roots- og folkemusik døgnet rundt. Du kan også finde os på www.facebook.com/radiofolk.dk