Undervisning

Undervisning

Lær at spille folkemusik på guitar (Privatundervisning).

Her har jeg lige snuppet en selfie af mig selv og Arne. Arne besøger mig hver anden uge og så arbejder vi en times tid eller to med emner som 'Hvordan bliver jeg bedre til at spille guitar til dans', 'Hvordan styrker jeg min fornemmelse for rytmen?', 'Hvordan sætter jeg nogle nogle bedre akkorder på?, 'Hvordan styrker jeg mit melodispil?', 'Hvordan akkompagnerer jeg bedst muligt mig selv når jeg synger?', og meget mere.

Om du er begynder, øvet eller måske uddannet guitarist, som lige skal have et brush up med fokus på traditionel og  kontemporær folkemusik, det gør ingen forskel.

Jeg har løbende givet forskellige former for workshops og masterclasses på konservatorier og festivaler rundt i verden, bl.a. på Sibelius Akademiet og Haapavesi Folk Festival's Summer School i Finland, Syddansk Musikkonservatorium i Esbjerg, og på store festivaler i bl.a. Canada og Australien.

Jeg underviser i det man kunne kalde 'folkemusikguitar', det vil sige i alt fra backing-teknik og 'swing' i traditionel dansemusik, til kontemporær og gennem arrangeret koncert-musik. Jeg har desuden masser af erfaring i at akkompagnere mine egne og andres sange. Og så er jeg komponist og kan hjælpe hvis du gerne vil arbejde med at skrive din egen musik.

Jeg underviser ved hjælp af gehør. Ikke noder. Jeg giver til gengæld gerne gode råd til hvordan du husker melodier og arrangementer udenad, hvis du er vant til, og måske endda lidt låst i, at spille efter noder.

Det er vigtigt at vi har det sjovt imens vi arbejder, så vi tager det roligt, men husker målet, nemlig at du skal blive bedre på dit instrument.

Undervisningen foregår i min lejlighed på 4. sal i Smallegade på Frederiksberg i København

Priser: 550 kr. for en times undervisning (Anbefalet til voksne), og 500 kr. for 45 min (Anbefalet for børn)

Kontakt mig og høre nærmere 🙂