NYHEDER
Nyhed

ATTER HJEMME EFTER 12 VELBESØGTE KONCERTER I USA & CANADA!

Billede
januar 29, 2016
af Morten Alfred Høirup

Hey! Jeg er netop kommet hjem fra en fantastisk og overvældende turné på den nordamerikanske og canadiske vestkyst, med trioen Lydom, Bugge & Høirup, som dermed, takke være vores vidunderlige publikum, indledte det ny år med en bragende success.

Harmonikaspiller og mundharpenist Sonnich Lydom, violinist Kristian Bugge og jeg selv på guitar og sang, har på turen givet workshops og spillet til dans, vi har optrådt direkte på flere radiostationer, og givet koncerter i en række folk clubs, og skandinaviske kulturhuse, i staterne Washington og Oregon, og i British Columbia.

Vi har på turen mødt et stort og begejstret publikum, hvoraf mange tydeligvis er efterkommere af skandinaviske indvandrere, og nysgerrige på den traditionelle danske musik og dans.

Nu er jeg så tilbage på Frederiksberg, jet-lagged og i fuld gang med at komme til bunds i bunkerne af opgaver som har hobet sig op, samtidig med at jeg med stor glæde ser frem til et år med adskillige turneer i USA, med trioen.

Følg med her på siden for yderligere info om kommende turneer bl.a. i staterne Oregon, Washington, Wisconsin, North Dakota og Minnesota.