NYHEDER
Nyhed

ET SMUKT EFTERÅR PÅ FARTEN!

Billede
september 13, 2014
af Morten Alfred Høirup

Efteråret er min favorit årstid, jeg elsker den friske, klare luft, det skiftende vejr og de mange smukker farver, især når jeg rejser og kan opleve efteråret i forskellige versioner. I de kommende 2-3 måneder turnerer jeg i Danmark og Skotland med Himmerland. Det har jeg set frem til længe, ikke mindst turen til Orkney Øerne hvor de har en barsk natur og et fantastisk miljø, som jeg er meget vild med (for ikke at nævne deres malt whiskey).

Desuden skal jeg i oktober en tur The English Folk Expo i Manchester i England, og til Womex som i år foregår i Santiago de Compostela i Spanien, for at reklamere og lobby-arbejde for den danske roots- og folkemusik, og for vores ny online radiostation, www.Radiofolk.dk.

I starten af november drager Himmerland på turné i Danmark, for at præsentere vores ny album, “The Spider in the Fiddle”, med 4 gamle danske sange i meget nye arrangementer, og en række ny kompositioner af bandets medlemmer. Vi er midt i at mixe i skrivende stund, og det lyder særdeles lovende, tør jeg godt afsløre. Følg med på: www.himmerland.it.