NYHEDER
Nyhed

Et usædvanligt musikalsk møde!

Billede
marts 11, 2017
af Morten Alfred Høirup

Den 28. oktober 2017 kl. 11:30 – 14:00 spiller jeg en helt særlig koncert med den danske violinist og rigsspillemand Kristian Bugge og den amerikanske violinist og traditionsbærer Jamie Fox i Farum Kulturhus.

Vi byder på en unik koncertoplevelse bestående af en blanding af traditionel musik fra Danmark, Canada og USA, krydret med et par gamle danske sange og en håndfuld ny kompositioner. Alt sammen formidlet med et glimt i øjet og nogle gode historier fra livet på den internationale folk- og verdensmusikscene.

Allerede i slutningen af maj og starten af juli spiller vi en lille håndfuld koncerter i den nordvestlige del af USA, følg med i kalenderen på denne hjemmeside.

Her er lidt info om os alle tre hver især:

Kristian Bugge (f. 1979) har modtaget en række Danish Music Awards, bl.a. som Årets Danske Folkemusiker/Instrumentalist 2016. Han er med blandt de danske rigsspillemænd, som arbejder med og fordyber sig i den traditionelle folkemusik og han turnerer over store dele af Europa, USA, Canada og Sydamerika, med den danske folkemusik.

Jamie Fox (f. 1989) er Métis-indianer og kommer fra Fort Belknap-reservatet i Montana i USA, hvor hun er opvokset i en stor og musikalsk familie. Hun har danset og spillet violin siden barnsben og er højt respekteret for sit arbejde med at udbrede kendskabet til Métis-indianernes særlige musiktradition til resten af verden.

Morten Alfred Høirup (f. 1961) har siden 1985 turneret med forskellige bands i Europa, USA, Canada, Japan, Australien og New Zealand. Han har modtaget en række Danish Music Awards, inklusiv prisen som Årets Danske Folk Komponist 2004. Morten har spillet guitar og komponeret siden han var barn, og er også på den måde med til at forny den danske folkemusik.

Yderligere info på: www.kristianbugge.com og/eller www.mortenalfred.com

Kontakt: 21676913 (Morten Alfred Høirup) og 30281519 (Kristian Bugge)