NYHEDER
Undervisning

Privatundervisning tilbydes

Lyt og del

Billede
oktober 25, 2023
af Morten Alfred Høirup

Som noget nyt kan du nu gå op i højre hjørne her på siden og klikke på de tre linjer i cirklen, lige der hvor der står 'kontakt'. Gør du det får du bl.a. mulighed på at klikke dig ind på siden 'Undervisning'.

Der finder du - og det er det nye - en beskrivelse af hvordan jeg tilbyder privatundervisning på min adresse på Frederiksberg i København. Hvis du efter at have læst om hvordan jeg underviser, og hvad jeg har at tilbyde tænker at det kunne være noget for dig, så skriv til mig på mortenalfred@gmail.com.

At spille på et instrument er hyggeligt og sjovt, og så er det sundt for hjernecellerne. Jeg ser frem til at høre fra dig!

P.S. Billedet herover tog jeg en dag jeg havde besøg af Arne som jeg underviser hver anden uge. Vi skal mødes igen om et par dage :0)