NYHEDER
Nyhed

GLÆDELIG JUL & GODT NYTÅR!

Billede
december 25, 2014
af Morten Alfred Høirup

2014 var et godt år! Jeg selv og min familie har det godt og er raske, og jeg har haft det privilegie at arbejde sammen med gode folk om spændende projekter, ikke mindst i ROSA (Dansk Rock Samråd).

Jeg spiller i øvrigt lige nu i flere bands som udgiver plader og rejser over store dele af verden, og jeg er også meget glad for at kunne være aktiv i bestyrelsen i DJBFA, Danmarks største komponistforening, som arbejder målrettet for at styrke danske komponister og sangskriveres vilkår. Endelig er jeg, som en del af mit arbejde i ROSA, redaktør på online radiostationen Radiofolk.dk, som sender roots- og folkemusik døgnet rundt. Tilsammen giver disse opgaver en travl og spændende hverdag, som jeg er meget taknemmelig for!

Jeg ser meget frem til det ny år som bl.a. kommer til at indeholde rejser og turnéer med mine bands, Himmerland, Lydom, Bugge & Høirup, og Jensen & Bugge + Høirup. Mit arbejde som musiker og komponist bringer mig i 2015 til Færøerne og i Danmark, Tyskland, Finland, Storbritannien, USA og Australien. Det nye år byder også på adskillige cd-udgivelser, på intenst arbejde med strategi og medlemspleje i DJBFA, og på masser af radioarbejde, så det skal nok blive et udfordrende, intensivt og frugtbart år.

Jeg ønsker hermed venner, kollegaer og samarbejdespartnere en rigtig glædelig jul og et fantastisk nytår. Jeg glæder mig til vi mødes på vores vej!

Her kan du følge med i mit liv med musikken:

Himmerland: www.himmerland.it
Lydom, Bugge & Høirup: www.facebook.com/traddk
Jensen & Bugge + Høirup: www.jensen-bugge.dk
Morten Alfred Høirup: www.facebook.dk/mortenalfred

Her kan du følge med i mit radio-arbejde: www.radiofolk.dk – og mit politisk arbejde:www.djbfa.dk.