NYHEDER
Ny udgivelse

Ingela’s Waltz – 25 New Danish Folk Melodies

Billede
maj 26, 2022
af Morten Alfred Høirup

Det er med stor glæde at jeg kan annoncere at min første nodesamling er klar til udgivelse her den 4. juni 2022. Vi afholder reception på Halkær Folk & Roots Festival i Himmerland, hvor jeg i øvrigt skal være konferencier i dagene 2. – 5. juni. Samlingen har fået titlen Ingela’s Waltz – 25 New Danish Folk Melodies, og indeholder 25 melodier som jeg har komponeret igennem årene, alle med tilhørende akkorder.

Fem af melodierne er helt nye og har aldrig været fremført endsige offentliggjort før, de resterende 20 har været brugt til alt muligt fra dokumentarfilm, master classes, jamsessions, TV, radio, Cd-indspilninger, koncerter, bal, festivaler osv.

Udover de 25 melodier indeholder bogen også en række historier som tager dig med om bag musikken, og hvor du hører om hvor inspirationen til at skrive den her musik kommer fra.

Bøgerne koster 150 kr. eller €20 + forsendelse, og kan købes enten ved at skrive til mig på mortenalfred@gmail.com eller via dette her link: https://editionsvitzer.com/catalog/kxjdyjw0wh/c-23/p-2649