NYHEDER
Fannikerdagene 2023

Dejlige sommerdage på Fanø

Lyt og del

Billede
juli 18, 2023
af Morten Alfred Høirup

Så fik vi spillet vores første koncerter, og det gik som forventet rigtigt godt. Fannikerdagene i Nordby på Fanø lagde scener til, og vi nød det i fulde drag. Du kan se et lille klip fra en af koncerterne her. Vi spiller 'Vals til en gammel svensk dame', som jeg skrev for mange år siden. Melodien er en hyldest til min gamle spillekammerat, sanger og mundharpespiller Pelle Lindström's mor, Ingrid, som var en stærk gammel dame, og en stor personlighed. Må hun hvile i fred!

I forbindelse med besøget på Fanø udgav vi i øvrigt en single med de to melodier Vejen hjem og Vejen jeg går i en særlig 'radio version'. Det vil sige at den første melodi er kortet en anelse. Du kan høre dem her!

Da vi lørdag aften ville tage med færgen til Esbjerg var en broklap i færgelejet gået i stykker. Det resulterede i mere end et døgn bonus ophold på den lille smukke ø, og vi fik på den måde tid til lidt sightseeing, inden vi kørte hjem om mandagen. I øsende regnvejr i øvrigt.

Nu ser vi frem imod Musik over Præstø Fjord hvor vi skal spille i Dansetoppen fredag d. 4. august. Dér har vi et samarbejde med danseleder Henrik Larsen fra Stevns kørende. Vi arbejder på at få mest muligt ud af at kombinere ny musik og traditionel dans.

Det har vi arbejdet med i længere tid, og vi gentager samarbejdet på Klaverfabrikken i Hillerød i november. Ses vi til den ene eller måske endda til begge aftener?