NYHEDER
Nyhed

LYDOM, BUGGE & HØIRUP PÅ SOMMERTURNÉ I USA!

Billede
april 7, 2016
af Morten Alfred Høirup

I juni 2016 drager vi atter til USA med trioen Sonnich Lydom (harmonika og mundharpe), Kristian Bugge (violin) & Morten Alfred Høirup (guitar og sang).

Allerede i juli 2015 spillede og underviste vi på den fantastiske Festival of American Fiddle Tunes i Port Townsend, Washington State, og i januar 2016 fulgte vi op med en turné på den amerikanske og canadiske vestkyst. I juni måned er det så tid til en sommerturné i den nordvestlige del af USA, og vi glæder os rigtigt meget!

Turnéen bringer os til Nisswa Stämman i Nisswa, Minnesota, og til Astoria Scandinavian Midsummer Festival i Oregon, men det er ikke det hele. På rejsen fra nord til nord-vest lægger vi rejsen forbi Chicago i Illinois, og mon ikke der kommer yderligere et par stater til, inden vi rammer Oregon? Du kan følge med i kalenderen her på siden.

Lydom, Bugge & Høirup spiller både til koncert og dans, repertoiret er traditionel dansk musik, og publikum i USA består i reglen dels af folk med smag for traditionel musik i almindelighed, og af folk med skandinaviske rødder i særdeleshed.

Senere, i oktober, drager trioen til Minot i North Dakota for at underholde på den store Norsk Høstfest, og i december optræder vi bl.a. på Scan Fair i Oregon – men det er en hel anden historie.

Her er et link til en video optaget i Seattle i januar 2016, hvor vi spiller et sæt traditionelle dansemelodier fra Sønderho på Fanø. 

Du kan følge trioen på Facebook på denne adresse: www.facebook.com/traddk og på www.trad.dk