NYHEDER
Nyhed

MORTEN ALFRED MODTAGER ÅRETS DANISH MUSIC AWARD FOLK ÆRESPRIS!

Billede
november 26, 2012
af Morten Alfred Høirup

– Det er med stor ære og fornøjelse at jeg kan ønske dette års modtager af DMA-folks ærespris tillykke- musiker, komponist, projektleder, radiovært, politiker og SÅ meget mere – MORTEN ALFRED HØIRUP

Det var ordene fra Henrik Jansberg, talsmand for kommiteen bag Danish Music Award Folk 2012, da han afslørede dette års modtager af Årets Ærespris. Og glæden var stor hos undertegnede som måtte konstatere at det at arbejde med folkemusikken er blevet mere populært siden 80’erne, hvor en daværende kæreste mente at  jeg var sådan “nærmest substistensløs”, da jeg fortalte at jeg levede af at spille folkemusik.

Jeg har i min forløbige karriere været så ualmindelig heldig at  modtage yderligere syv Danish Music Award statuetter, inklusiv prisen som “Årets Danske Folk Komponist 2004”, og jeg er meget stolt af hver eneste en.

Yderligere info: www.folkemusik.dk