NYHEDER
Ny udgivelse

Morten Alfred & Vingården udgiver ny musik

Lyt og del

Billede
marts 17, 2023
af Morten Alfred Høirup

Jeg er meget stolt og glad over at kunne fortælle at jeg har startet trioen Morten Alfred & Vingården. Violinist Kristian Bugge, saxofonist Charlotte Andersson og jeg spiller en blanding af musik som jeg har skrevet, og musik som vi skriver sammen. Vi har en spritny EP klar. Den hedder Druer/Grapes, og du finder den bl.a. på Spotify og/eller på Bandcamp. Du kan også købe den for 60 kr. ved at kontakte mig på mortenalfred@gmail.com. Så sender jeg 5 x mp3/wav samt infotekst og forside cover.

Du kan desuden opleve os live på bl.a. Fannikerdage på Fanø d. 7. & 8. juli, på Musik over Præstø Fjord d. 4. august, i Sthens Kirke i Helsingør d. 20. august, i Metronomen på Frederiksberg d. 14. september, og på Kulturhuset Klaverfabrikken i Hillerød d. 11. november. Flere datoer på vej, hold øje med www.mortenalfred.com

1000 tak for støtten til Koda Kultur og til Dansk Artist Forbund.