NYHEDER
Nyhed

På efterårsturné med Jensen, Bugge & Høirup

Lyt og del

Billede
september 30, 2018
af Morten Alfred Høirup

Vi glæder os i disse dage over at skulle rundt i vores smukke efterårprægede land – med en enkelt afstikker til Sverige – i de første 10 dage af november.

Det bliver en god blanding af workshops, danse og koncerter, og vi glæder os til at præsentere vores nye materiale rundt omkring.

Turneen starter d. 1. november i Valshuset i Växjö i Sverige med både workshop, koncert og dans, og fortsætter d. 2. november med et regulært bal i Finnebyens Forsamlingshus i Aarhus.

Den 4. november spiller vi koncert på Kirsten Kjærs Museum i Frøstrup, og d. 7. november går turen til Skarrild nær Herning, hvor vi spiller på Sinatur Hotel og Konference (Skarrildshus).

Dagen efter, d. 8. november spiller vi i Egtved Forsamlingshus, og d. 9. november spiller vi til dans og koncert på Broby gl. Skole nær Sorø.

Turneen slutter med en decideret Thy-dag på Bartof Station på Frederiksberg i København. Her hylder vi den gamle spillemand Karl Skaarup og hans hjemegn Thy. I den forbindelse tilbyder vi både på workshop, koncert og dans. Køb billetter her!

Du kan få meget mere at vide på trioens hjemmeside – vi glæder os til at se jer alle!

Her er en video fra Musik over Præstø Fjord Festival hvor vi spillede en dansekoncert i 2017. “Dansekoncert” betyder at vi har arrangeret musikken til såvel koncert som til dans, hvilket igen betyder at nogle foretrækker at lytte musikken fra tribunerne bagerst og langs væggene i laden, mens andre foretrækker at danse på dansegulvet foran.