NYHEDER
Nyhed

To unikke koncertoplevelser på én dag!

Billede
juli 27, 2018
af Morten Alfred Høirup

Lørdag d. 8. september 2018 spiller jeg et par koncerter på den lille nordtyske Windros Festival i Schwerin-Muess en times kørsel med bil fra Lübeck, under overskriften: Windros Festival – “Weisen der Westsee”.

Her mødes traditionen tro en række specielt indbudte musikere fra forskellige lande og giver individuelle koncerter, samtidig med at de øver op til lørdag aftens store fælleskoncert.

I den forbindelse glæder jeg mig til at optræde med den danske harmonikaspiller Jesper Vinther, også kendt fra bl.a. bandet Phønix.

Jesper og jeg spiller ved den her helt specielle lejlighed en blanding af traditionel dansk musik, gamle danske sange og egenkomponeret musik – alt arrangeret for harmonika, guitar og sang.

Det bliver super spændende at spille med Jesper Vinther for aller første gang, det er egentlig sjovt at vi har kendt hinanden så mange år, uden nogensinde at spille sammen, men nu har vi chancen. 

Jeg er også sikker på at det bliver rigtigt heftigt at lære de øvrige musikere på festivalen at kende og sammen med dem deltage i den store fælleskoncert lørdag aften.

Der bliver noget at se til – der skal øves og diskuteres, og ikke mindst vælges blandt de mange melodier og sange de aktuelle musikere medbringer til den fælles sætliste.

Blandt musikerne på Windros Festival finder vi:

The Fugitives (CAN), Cairo Steps (EGY/IRQ/D), Gavin Marwick & Ruth Morris (SCO),
I Liguriani (IT), Simon Mayor & Hilary James (GB), Morten Alfred Høirup (DK), Wolfgang Meyering (D), Arezzo Rezvani (IR), Windros Orchester (Intern.) m. fl.

Du kan få mere at vide på http://www.windros-festival.de/