NYHEDER
Dans i Sommernatten

Vingården spiller til dans på Musik over Præstø Fjord

Billede
maj 13, 2023
af Morten Alfred Høirup

Den 4. august kl. 20:45 spiller Vingården til dans på Musik over Præstø Fjord, en pragtfuld familie festival med en masse fantastisk musik fra Danmark og resten af Norden. Vi skal spille i festivalens ny dansetelt som har fået navnet Dansetoppen. Repertoiret blive musik som vi selv har komponeret - vi har faktisk adskillige verdenspremierer på programmet den aften.

I den forbindelse har vi i øvrigt allieret os med danseleder og -designer Henrik fra Stevns som danser med og kommer med gode tips i løbet af ballet. Blandt dansemelodierne finder du Ingelas vals (Vals), Slottet (Engelskdans), Lys Polsk (Polska), Den 2. Russer (Russer), Spille Mett' (Bette Mett'), Høstfesten (Rheinlænder polka), og mange flere. Vi glæder os rigtigt meget til at opleve festivaldeltagerne danse mere eller mindre velkendte danse til spritny dansk musik.

Du kan finde en podcast om Musik over Præstø Fjord her.

Morten Alfred & Vingården er en trio bestående af den klassiske saxofonist Charlotte Andersson, rigsspillemand og violinist Kristian Bugge og guitarist Morten Alfred Høirup. Vi optræder med musik som vi selv skriver, og spiller både til koncert og folkedans.

Du kan få meget mere at vide om Musik over Præstø Fjord på www.mopf.dk