NYHEDER
Nyhed

Danmarkspremiere på duoen Mia Guldhammer & Morten Alfred Høirup

Billede
august 10, 2019
af Morten Alfred Høirup

Vi havde længe set frem til at skulle spille den første koncert med vores ny duo Mia Guldhammer og Morten Alfred Høirup, på Musik over Præstø Fjord Festival her i august.

Vi har begge turneret intensivt her i sommeren, Mia på en laaang turné rundt på de danske og norske middelalder- og vikingemarkeder, samt et par internationale fantasy festivaler, altsammen med bandet Virelai, og jeg selv på to længere turneer på spillesteder og festivaler i det amerikanske midtwest, og på den canadiske øst- og vestkyst med henholdsvis Jensen, Bugge & Høirup feat. Dwight Lamb, og med Scandinavian String Alliance. Vi har med andre ord haft travlt!

Fredag d. 9. august mødtes vi så til en hurtig øver i stuen hos Anne Grete Kamilles og Søren Korshøj, inden vi gik på scenen i Viseteltet på Musik over Præstø Fjord, en festival som netop løber af stablen hver sommer i Anne Grete og Sørens baghave.

Publikum begyndte at ankomme til teltet allerede under lyd-prøven, og snart var der fuldt hus. Det viste sig hurtigt at folk var i humør til at synge med, så det blev en af den slags koncerter hvor det hele går op i en højere enhed, og vi fik efterfølgende stående oversioner, og god respons i øvrigt fra de tilstedeværende. Vi har en håndfuld koncerter i Jylland i de kommende måneder – det kan du se mere om her! Og her kan du se en lille video fra Musik over Præstø Fjord…

Placeholder