NYHEDER
Nyhed

Dansk Folkemusik i Den gamle by i Aarhus!

Lyt og del

Billede
februar 8, 2017
af Morten Alfred Høirup

Søndag den 26. februar kl. 14:00 – 16:00 spiller jeg en ganske særlig vinterkoncert med trioen Jensen & Bugge+Høirup i det fornemme gamle Helsingør Teater i Den Gamle By i Aarhus. Det koster 100 kr. at komme ind, og alle er selvfølgelig meget velkomne.

Vi har simpelthen lejet det smukke gamle Helsingør Teater (i Aarhus) for at kunne invitere til koncert i lidt anderledes omgivelser, og Mette Kathrine som netop har været på besøg i teatret for at tjekke stikkontakter, lyd, lys og den slags, fortæller:

“Jeg blev helt mundlam over, HVOR stor en oplevelse det er bare at være i rummet. Det er så Æstetisk og så Æventyrligt at være på et teater fra 1817.”

Jeg for min del glæder mig meget til at spille nogle af de mange melodier og sange fra vores repertoire af såvel traditionel som nyere dansk folkemusik med Mette og Kristian, og jeg har hørt at man gerne må danse i orkestergraven.

Så kom og vær med til at gøre dette fantastiske gamle teater til et nyt spillested også for folkemusikken søndag den 26. februar fra kl. 14:00 – 16:00, og tag familien med.

Her er et link til begivenheden på Facebook: https://www.facebook.com/events/175415546257360/

Her er et link til en video med Jensen & Bugge + Høirup, fra sidst vi spillede i Aarhus: https://www.facebook.com/search/top/?q=hopsa%20med%20mol