NYHEDER
Nyhed

GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR!

Billede
december 19, 2013
af Morten Alfred Høirup

Året 2013 blev rigtig spændende med masser af uforglemmelige oplevelser og udfordringer, og alt tyder på et mindst ligeså indholdsrigt 2014.

Det gamle år bød på koncerter på snesevis af danske og internationale spilllesteder og festivaler, fra Törshavns Domkirke på Færøerne, over den gamle biograf i den lille fransk-canadiske by, Montmagny, til Devonport Folk Club i den forladte bunker på bjerget, med udsigt over new zealandske Auckland by night.

Desværre mistede vi den seje gamle harmonikaspiller Thyspillemand Karl skaarup i november, men han vil ikke blive glemt, vi nåede at fejre hans 85-års jubilæum som spillemand i Vestervig Kirke i oktober, og han vil fortsat inspirere alle os der har mødt ham, spillet med ham og lyttet til ham!

Det nye år kommer til at byde på masser af musik med pladeindspilninger og koncerter i Danmark og udland, med såvel bandet Himmerland som med harmonikaspiller Mette Kathrine Jensen og violinist Kristian Bugge. Desuden drager American Café Orchestra sidst i juni måned til Finland for at undervise og spille på Haapavesi Folk Festival, og trioen Lydom, Bugge & Høirup rejser Danmark rundt med den traditionelle folkemusik.

Det Herrens år 2014 vil bringe mig rundt i Danmark og til Tyskland, Belgien, Storbritannien, Italien og Australien, og jeg glæder mig allerede til at møde jer allesammen. Hav en dejlig jul og et fantastisk nytår!

P.S. Måske ses vi alligevel inden Nytår? Den 29. december 2013 kl. 15:00 – 17:30 spiller Lydom, Bugge og Høirup traditionel dansk folkemusik i Copenhagen Folk Club (Metronomen) på Godthåbsvej 33, 2000 Frederiksberg. Vi deler eftermiddagen med violin- og guitarduoen Fromseier Hoclings. Alle er velkommen! Se mere her

Læs mere på: www.himmerland.it, www.facebook.com/traddk