NYHEDER
Nyhed

JENSEN & BUGGE + HØIRUP NOMINERET TIL DANISH MUSIC AWARD!

Billede
oktober 30, 2015
af Morten Alfred Høirup

Netop som Jensen & Bugge + Høirup gør klar til at drage Jylland rundt på en lille miniturné her i november, kommer nyheden om at vores album “Slid din tid” er blevet nomineret til en Danish Music Award i kategorien “Traditionsprisen”.

DMA Folk 2015 løber af stablen den 28. november, og vi synes selvfølgelig at det er fantastisk at vores indspilning af musik komponeret af Borcher Madsen, en “musikdirektør” fra Nykøbing Falster, kan vække begejstring hos mennesker nu 200 år efter hans fødsel. Her er et eksempel på anmeldelser af albummet:

“Takket være fyldige arrangementer, god og gennemtænkt variation i melodiføringerne, frække harmoniseringer og mere end blot almindelig vi-spiller-til-bal-rutine, er det en fin lille udgivelse, Mette Kathrine Jensen (harmonika), Kristian Bugge (violin) og Morten Alfred Høirup (guitar) her har barslet med i anledning af den særdeles produktive Borcher Madsens 200 års fødselsdag. Og hvem var han? Jo, en ægte spillemand og balkomponist (1815-1897) fra Lolland-Falster, der tilsyneladende bare rystede de gode melodier ud af det lådne ærme – valse, hopsaer, polkaer osv. Nogle af dem endda i mol, det giver dem et lettere sørgmodigt præg, som trioen her så glimrende forstår at give bredde og liv. Sid ned og nyd eller ud på gulvet!”” – Mikael Krarup Fyens Stifttidende

Jensen & Bugge + Høirup spiller i november på følgende spillesteder:

1.11: Juelsminde (Privat)
3.11: Gyngen, Århus
5.11: Hagges, Tønder
8.11: Vingsted Centret
27.11: Redsted Sognegård, Mors

Ses vi?