NYHEDER
Festival konferencier

Konferencier på Halkær Festival 2024

Lyt og del

Billede
marts 4, 2024
af Morten Alfred Høirup

Jeg glæder mig over at jeg igen i år kan besøge en af mine absolutte yndlings festivaler. Jeg er kommet på Halkær Folk & Roots Festival siden den startede for mere end 30 år siden, ofte sammen med min familie.

Festivalen løber af stablen i dagene 6. - 9. juni, og jeg ser frem til som konferencier at skulle præsentere bands som bl.a. finske JPP, skotske Old Blind Dogs, dansk/svensk/belgiske Spöket i Köket, danske Mikael K & Landstrygerne, og danske Tone of Voice, i løbet af det jeg er sikker på bliver endnu en fantastisk weekend på Halkær Kro - Mad og Kulturhus.

Festivalen løber af stablen i den lille by Halkær små 10 kilometer fra Nibe, og jeg har hørt at der i skrivende stund stadig er billetter til salg. Hvis du er til økologisk mad, levende natur, dans, fællessang og fantastisk musik, så er det nu du skal gå ind på www.halkaer.dk og købe dine billetter. Og så har festivalen et helt særligt tilbud til unge spillefolk, en såkaldt "Violinbillet":

"Denne særlige billet er til dig, der er under 30 år og har folkemusik i årerne. Medbring et instrument, din sprøde stemme eller de gode dansesko og få adgang til alle festivalens koncerter og aktivitetet fra torsdag til søndag, gratis camping i særligt område og mulighed for at jamme med ligesindede og de professionelle"

Jeg glæder mig meget. Ses vi?