NYHEDER
Nyhed

LYDOM, BUGGE & HØIRUP PÅ VINTERBESØG PÅ LÆSØ!

Billede
november 7, 2013
af Morten Alfred Høirup

Sonnich Lydom på mundharpe og harmonika, Kristian Bugge på violin og jeg selv på guitar og sang, besøger den 4. februar 2014 den lille ø, Læsø, som ligger i det nordligste Danmark, i Kattegat cirka midtvejs mellem Frederikshavn og Göteborg. Her skal vi optræde i den lille gule Østerby Kirke med vores program af traditionel dansk musik og sange, et program vi har sammensat i anledning af kyndelmissen.

Det er kun vores tredje koncert med denne lille trio, og jeg glæder mig meget – ikke kun til at spille med trioen, men ligeså meget til at besøge Læsø hvor jeg aldrig har spillet før. Det er et af de privilegier vi har som spillemænd: Vi kommer godt rundt og besøger en masse fantastiske mennesker og samfund, og Læsø har længe stået på min ønskeliste. Og mon ikke vi lige skal have kigget på et par af de berømte Læsø-melodier op til koncerten?

Click her og se Lydom, Bugge & Høirup spille et par ret ukendte traditionelle danske reels i Københavns gader, kun afbrudt af en dame i lyserødt som er meget glad for musikken.