NYHEDER
Nyhed

Scandinavian String Alliance skriver kontrakt med det canadiske agentur Jensen Music International

Billede
september 20, 2018
af Morten Alfred Høirup

Scandinavian String Alliance (SSA) er et internationalt turnéprojekt skabt af to skandinaviske band som spiller og synger traditionelt såvel som ny-komponeret sange og musik fra Danmark, Sverige & Norge.

Projektet sætter spot på den skandinaviske trio Fru Skagerrak og den danske duo Kristian Bugge & Morten Alfred Høirup, og deres meget personlige måder hvorpå de præsenterer deres hjemlandes musik.

Men som en del af deres show slår de to bands sig også sammen for at præsentere gamle skandinaviske skæmteviser, inderlige kærlighedssange, blandet med god traditionel dansemusik og ny iørefaldende kompositioner – altsammen arrangeret for strenge, fløjter og vokal.

Bob Jensen, direktør for Jensen Music International, har danske forfædre, og han er begejstret for samarbejdet:

“Jeg har fulgt den danske roots musik scene i mere end 10 år, og jeg har altid været imponeret over musikernes høje niveau og integritet. I Scandinavian String Alliance mødes flere af Danmarks fineste musikere, med vidunderlige musikere fra Sverige og Norge, og sammen leverer de et brag af et show, med skandinaviske sange og instrumentalmusik. Det er min ovebevisning at pakker som denne, er den bedste måde at introducerer canadierne for denne her musik”

Scandinavian String Alliance og Jensen Music International arbejder på en længere turné i Canada i sommeren 2019.

Se mere her: www.scandinavianstringalliance.com