NYHEDER
Ny udgivelse

SLID DIN TID!

Billede
juli 11, 2015
af Morten Alfred Høirup

Så kom det endelig, Jensen & Bugge + Høirups ny album med kompositioner af Musikdirektør Borcher Madsen, født i juli 1815 i Væggerløse og praktiserende i Nykøbing Falster. Albummet hedder “Slid din tid”, opkaldt efter en af Madsens kompositioner, og det kan bl.a. fås i online-butikkerne www.folkshop.dk
og www.cdroots.com. Vi kan naturligvis garantere for begge butikkers absolutte hæderlighed.

Vi kommer godt rundt med projektet de kommende måneder, og der findes vel egentlig ikke bedre måder at fejre en musikdirektørs 200 års fødselsdag, end at gøre en indsats for at udbrede hans musik i det ganske land? Kristian Bugge fortæller til Radiofolk.dk:

“Vi spillede både koncerter, og til dans og workshops i forbindelse med Borcher Madsen Festival på Lolland i juni måned, og fejrede i den forbindelse vores ny udgivelse med en flot release-koncert på Marielyst Højskole. Derudover skal vi bl.a. spille Borcher Madsens musik på Højbystævnet i Højby på Fyn, Mariefestival i Ansager, Gyngen i Aarhus og på Hagges i Tønder i de kommende måneder.”

Er du interesseret i at arrangere en koncert eller dans med Borcher Madsens iørenfaldende kompositioner, så kontakt mig på mortenalfred@gmail.com 

Her er et link til en lille video fra Mariehaven hvor vi spillede i Galleriet for nyligt, og her er et link til et lille radioindslag hvor Rod Sinclair interviewer Kristian Bugge om projektet.