NYHEDER
Folkedans med Fynboerne

Tral til Bal i Kulturmaskinen

Billede
december 10, 2023
af Morten Alfred Høirup

Vi har prøvet det før og med stor success, nemlig at spille til dans hvor kernen er tral og guitar, hvor vi så desuden har en melodispiller med som gæst. Vi har bl.a. gjort det på ungdomsstævnet FOD (med Mads Kjøller-Henningsen), og på Musik over Præstø Fjord (med Arto Järvelä, Tapani Varis, Kristian Bugge og Charlotte Andersson). Begge gange har vi taget udgangspunkt i vores "almindelige" koncert repertoire, som er en blanding af traditionelle danske sang, tilsat traditionel dansemusik og musik som vi selv komponerer.

Og nu får vi så lejlighed til at gøre det igen, og denne gang med vores ven og kollega, violinist og rigsspillemand Kristian Bugge, som mange vil kende fra bands som Habadekuk, Gangspil, Jensen & Bugge osv. Ballet foregår denne gang i Kulturmaskinen i Odense, og Folkemusiklauget Fynboerne skriver:

"Onsdag den 8. maj 2024 kl. 19.30 er der bal med Mia Guldhammer, Morten Alfred Høirup og Kristian Bugge. Glæd jer til en herlig aften med tral, violin og guitar til dans. Ballet er støttet af Odense Musikråd og Statens Kunstfond. Entré 100 kr. Dog kun 50 kr. for medlemmer af Folkemusiklauget Fynboerne, unge under 25 år, folk med tilknytning til Aftenskolen Skibhus 17:48 og Grønland.".

Vi glæder os meget til at se jer!