NYHEDER
Nyhed

TUSIND TAK FOR ÅRETS SPILLEMANDSPRIS!

Billede
oktober 30, 2015
af Morten Alfred Høirup

Det kom godt nok som et lyn fra en klar himmel da jeg fik Årets Spillemandspris på Musik over Præstø Fjord Festival i august måned. Jeg var jo selv tilstede ved overrækkelsen under festivalen, men det var nu for at dække begivenheden for Radiofolk.dk.

Jeg måtte så lige række mikrofonen videre til min kollega, Erling Olsen, da jeg pludselig opdagede at det var mig de stod og talte om deroppe, og at jeg skulle op og modtage prisen. Her er et lille citat fra Lene Buchs motivering:

“I over 20 år har han været her – dér og alle vegne. Som musiker er han eminent på sit instrument, guitaren. Som komponist har han en lang række dejlige melodier “på samvittigheden”. Han spiller i et utal af orkestre og turnerer over hele verden. Han er kendt og højt respekteret blandt musikerkollegaer og publikum på begge sider af Atlanten – han formidler sin musik og sang med varme og humor – og er en fantastisk fortæller.”

Tak for de smukke ord, og for statuetten, som jeg først fik taget et billede af sent om aftenen da jeg var færdig med at lave radio. Den lunede!

www.radiofolk.dk under rubrikken “Reportage” kan du høre radio optaget og sendt fra Musik over Præstø Fjord Festival.