NYHEDER
Nyhed

Ude af kontrol på den amerikanske vestkyst

Billede
februar 3, 2018
af Morten Alfred Høirup

Det er heldigvis yderst sjældent at jeg må aflyse koncerter, især når jeg er på turné på den anden side af jorden, men det skete på violinist Ruthie Dornfeld og min duo-turné på den amerikanske vestkyst i januar 2018.

Efter de første par koncerter stod det så klart at jeg var blevet smittet med en eller anden grim amerikansk virus, og efter yderligere et par koncerter på hovedpinepiller og romtoddyer, måtte vi desværre aflyse både en house concert i Seattle, samt en koncert og en workshop på Bellingham Folk Festival.

Det var vi selvfølgelig kede af, men heldigvis nåede vi i dagene før jeg gik helt ned, at sammensætte og øve et anderledes og meget velfungerende repertoire, som vi nåede at teste ved en håndfuld hyggelige koncerter for glade mennesker i alle aldre.

Det er vi bare rigtigt glade for, og vi glæder os til næste gang vi skal mødes og spille en masse ny musik sammen.

Her er en lille piratvideo optaget på The Honeymoon Mead & Cidery i Bellingham af Jan Peters.

Melodien hedder Copenhagen Hoedown, den er komponeret af Ruthie Dornfeld og den finske jødeharpenist og bassist Tapani Varis, og den findes indspillet på ACO’s album “Nightmare Polka” fra 2012.

Videoen er optaget i starten af turneen, og jeg er endnu kun lidt syg, og holder den kørende på en blanding af varm mjød og te med mælk og honning 🙂