Orkestre

Mia Guldhammer & Morten Alfred Høirup

‘Duoen Mia Guldhammer & Morten Alfred Høirups  koncert på Halkær Kro var fuld af nærvær og dybde. Som arrangør hører jeg en masse koncerter, men det er ikke så tit at man holdes fast i stolen og bare ønsker mere, men sådan var det. Stor tak for en rigtig god og vigtig koncert.’ – Eskil Romme, arrangør på Halkær Kro, Nibe.

Mia Guldhammer & Morten Alfred Høirups levende tilgang til – og fornyelse af – den dansk sang- og musiktradition har, sammen med deres egne kompositioner og deres tætte samspil med publikum, allerede vakt opmærksomhed ikke bare i Danmark, men også internationalt.

Den danske folkemusiktradition er rig på fantastiske sange af mange forskellige slags. Der er glade sange og lystige skæmteviser, men der er også dybe og inderlige ballader med beretninger om svigt, længsel og evig kærlighed.

Sangene arrangeres for stemmer, guitar og shruti box, krydres med ‘mundmusik’ og instrumentale stykker inspireret af såvel traditionel som ny-komponeret musik fra Danmark. Og publikum inddrages, de synger med på omkvædene og tager dermed del i at skabe en helt særlig aften.

’Min veninde og jeg havde en fantastisk aften i går. Jeres koncert var min fødselsdagsgave til hende, og vi sang af karsken bælg hele aftenen – ja, jeg nynner endnu her dagen efter. Tak for det!’– Birgitte, koncertgænger og i øvrigt præst.

Tral, Tråd & Traditioner. I 2021 udgav Mia Guldhammer & Morten Alfred Høirup debutalbummet ‘Tral, Tråd & Traditioner’ med en samling af nye og gamle sange og melodier fra Danmark. Her spiller de både som duo og med gæster fra den danske og finske folkemusikscene. Albummet kan købes som CD på www.folkshop.dk og elektronisk på Bandcamp.

Find os på bandcamp hvor du kan gå på opdagelse, lytte og købe vores ny plade til download!

Kontakt: Morten Alfred Høirup +45 21676913 mailto:mortenalfred@gmail.com Yderligere info på: https://www.facebook.com/miaguldhammermortenalfredhoirup og på: https://mortenalfred.com.

Videos med Mia Guldhammer & Morten Alfred Høirup